Още две тела на жени бяха открити в германската провинция Долна Саксония, в апартамента, принадлежал на един от тримата души, убити с арбалет през почивните дни. Това съобщи полицията.

Полицаите са открили телата в северозападния град Гифхорн в жилището на 30-годишна жена. Тя беше една от трите жертви, открити пронизани с арбалет в събота в хотел в Пасау, провинция Бавария, уточни полицията. Не се съобщава как са загинали двете нови жертви.

Телата бяха открити в изолиран хотел на брега на река в Пасау, близо до границата с Австрия.

Първи СНИМКИ от жестокото масово убийство, разтърсило цяла Германия 

Убитите са 33-годишна жена и 53-годишен мъж от провинция Райнланд-Пфалц и 30-годишна жена от Долна Саксония. Първите две жертви са били на леглото, хванати за ръка и пронизани в главата и гърдите, а третата - на пода, пронизана в тялото.

Tримата се регистрирали в хотела късно вечерта на 10 май за три нощувки. Не са носели багаж.

Мъжът бил с костюм и имал дълга бяла брада, а жените били облечени в черно, съобщиха свидетели за германския таблоид "Билд". Те пожелали "лека нощ", взели вода и газирани напитки и се качили в стаята си.

Полицията претърси и пикап с емблема със стрелец с лък. Органите на реда не смятат, че има и друг замесен в престъплението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!