29-годишната Сара Бейли от Мидълзбро разбра, че е била бременна, след като роди четвъртото си дете в тоалетната. Младата жена твърди, че е имала редовна менструация и коремът й изобщо не бил пораснал.

Служителката на Службите за сигурност вече има три деца и била запозната с това какво е тежко раждане. Но този път дори и не подозирала, че е бременна. 

Фото © Соцсети

Тя си мислела, че страда от запек и дори помолила майка си да й купи слабителни. Когато отишла в тоалетната обаче, я чакала огромна изненада. Сара започнала да кърви обилно. Майка й Пет бързо й се притекла на помощ и веднага разбрала, че дъщеря й има контракции. Наложило се да я изражда на пода, докато спешните медици пътували към дома им. 
За нещастие, изведнъж родилката загубила съзнание, а бебето спряло да диша. 

Фото © Соцсети

"Всичко беше толкова нереално. Чувах гласове, помня шума около мен, но всичко беше далеч, сякаш не бях там. Нямах представа, че съм бременна, до последните секунди", споделя Сара. 

Фото © Соцсети

Пристигналите медици успели да реанимират малката Дезире и двете дами били откарани в болница. Състоянието на новороденото бързо се подобрила. Родилката е получила инфекция на матката, но е щастлива, че изобщо е оцеляла. Сара обаче се разкайва, че първоначално детето й не дишало, защото по време на неочакваната си бременност често си позволявала да употребява алкохол. 

Фото © Соцсети

Жената така и не успява да дойде на себе си след случилото се. Тя разказва, че със съпруга й са контрацептиви. Лекарите обясняват, че нищо не е забелязала заради нетипичното разположение на плацентата, която се е намирала пред матката. 

Фото © Соцсети


Сара и новородената й дъщеря вече са си вкъщи и всички членове на семейството са много щастливи от появата на неочакваната сестричка. 

 

Фото © Соцсети

"Рио е много щастлив от появата на Дезире, близнаците също много обичат да се возят с нея. Тя е толкова изключителна - живо доказателство за това, че организмът не винаги реагира на бременността така, както очаквате", казва още Сара. 

Превод: БЛИЦ