27-годишна учителка примами свой 13-годишен ученик към сексуален контакт чрез текстови съобщения.

Текстовите съобщения, за които съобщи полицията разкриват как 27-годишната учителка, иначе омъжена, Британи Замора от Аризона, е примамила своя 13-годишен ученик към секс в уличищна стая и кола, предаде Асошиейтед прес.

Замора бе арестувана през март тази година, но все още няма окончателна присъда. Тя не се признава за виновна за няколко обвинения в обвинителния акт, включително полов акт с малолетен и злоупотреба с деца.

Полицейски документи обаче показват, че учителката е започнала да изпраща текстови съобщения на ученика си, когато не е била в училище. Родителите на момчето разбрали какво се случва, когато видели съобщенията и снимките на неговия мобилен телефон.
Самата учителка казала на учениците си да й пишат съобщения, докато не е в училище, за да не й бъде скучно. Момчето е разкрило, че съобщенията между двамата станали "доста напрегнати" и не знае как се е случило всичко това.

Замора му пращала съобщения като: "О, мой Боже, обичам те", а той й връщал подобни съобщения. В едно от посланията, тя пише: "О, мой Боже, ти си така сладък, скъпи. Бих искала да можеш да останеш по до късно с мен ", на което момчето отговорило:" И аз също бих искал да можем да бъдем по-близки, когато пожелаем ".

Освен това Замора изпращала на момчето откровени снимки. След едно съобщение, в което момчето й казва, че иска отново да прави секс с нея, Замора му отговорила: "Знам, скъпи. Искам те всеки ден без ограничение във времето "и" Ако можех, бих напуснала и бих правила секс с теб по цял ден ".
Родителите на момчето установили, че след направените разкрития, Даниел Замора, съпруг на палавата учителка, настоявал те да не докладват случая на полицията.

Родителите обаче се чули по телефона с Британи, тя се извинила и им казала, че ще даде оставка. Според полицейски доклад, когато била запитана защо се стигнало до сексуални отношения, Замора казала: "И аз се питам същия въпрос ... просто се приближихме."

Превод: БЛИЦ