26-годишна рускиня хвърли в ступор медиците. Преди четири години Олеся Капустина от Октябърски започва да губи от теглото си. Към днешна дата младата жена тежи едва 25 килограма, а местните лекари не могат да определят на какво се дължи катастрофалната загуба на килограми, пише rg.ru.
 „Започнах да слабея преди четири години. Загубих апетит. Не ми се ядеше нищо”, разказва Олеся.

Младата жена поставя в шах медиците още през 2014 година, когато забременява и ражда здраво бебе. По време на бременността си теглото й се повишава до 38 кг. Бебето е извадено с цезарово сечение. Малкият Саша расте здрав и за разлика от майка си няма никакви проблеми с апетита.

Лекарите не смятат, че жената страда от анорексия. Олеся вече е загубила косата си, слухът и зрението й не спират  да се влошават. Младата рускиня е подложена на множество изследвания на стомашно-чревния тракт, които не откриват никакви отклонения.
  
„Гледам телевизия и виждам, че хората с ниско тегло ходят едва-едва. А аз по някакъв начин живея”, казва Олеся.

Въпреки състоянието си, тя трябва да се грижи за малкото си момченце, да наглежда баба си, която е инвалид и да върти домашната работа. Съпругът на Олеся също е инвалид и семейството се издържа от пенсията му.

Момичето не може да си позволи преглед в столична болница. Пътуването и престоят в Москва струват средства, които близките й нямат,  а и не се знае дали ще издържи дълги път до руската столица.