С оглед на безпрецедентния случай в британското кралско семейство, добил популярност като Мегзит, херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън е наистина притеснена.

Разбра се защо Кейт не си говори с Меган

Минаха вече няколко седмици откакто принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха решението си да се оттеглят като старши членове на кралското семейство и да отведат сина си Арчи в Канада.

Но какво означава това за Кейт Мидълтън?
Източник на изданието US Weekly споделя, че тя е в паника заради допълнителните задължения, които тя и принц Уилям ще трябва да поемат занапред.

"Кейт е в паника!", казва източникът и допълва: "Има паник атаки. Почти няма време за почивка и дори когато се опитва да спи, мисълта ѝ продължава да препуска".

Понякога работният ѝ ден е цели 18 часа и тя е притеснена как това ще се отрази на семейството ѝ, особено на децата ѝ - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, уточнява dir.bg.

Кейт Мидълтън подкара колата си, а в нея изненадващо се возеше... СНИМКИ

Принц Уилям също преживява тежко оттеглянето на брат си принц Хари, а това допълнително притеснява Кейт. На херцогинята ѝ липсва Хари и тя се опасява, че вече никога няма да бъдат така близки, както преди.

Кейт Мидълтън с неприятни новини за принц Уилям и семейството им

Въпреки всичко Кейт получава огромна подкрепа от съпруга си - принц Уилям. Според източника на изданието той постоянно се опитвал да я накара да се почувства по-добре, като организира романтични вечери и се старае времето, което прекарват двамата заедно да бъде наистина специално.

"И макар че тя усеща огромно напрежение зад стените на двореца, никога не би показала на външния свят, че се пропуква", пише US Weekly.