23-годишната Ривър Блейк пътувала от Лафайет (Луизиана, САЩ) до Рапид Сити (Южна Дакота), за да се срещне с мъж, с когото общувала в интернет от три години, но той не се появил на срещата, пише New York Post.

Момичето пропътувало 1151 мили (1852 км) през цялата страна за мъж, когото никога не е виждала преди. Американката била с еднопосочен билет. Според нейните думи, осемчасовият полет бил платен от мъжа, но след като той не се появил, Ривър трябвало да плати 1290 долара, за да покрие разходите за нощувка и да си купи билет за дома.

Оттогава момичето не общува с него и обещава отсега нататък да се съсредоточи само върху кариерата си.

„Прекарах три-четири часа на летището, тичайки в кръг, и когато разбрах, че той няма да дойде за мен, си тръгнах, резервирах стая в Хилтън за две нощи, срещнах хубав човек чрез приятелка и той ми показа града. „Разбира се, все още ме боли, но успях да видя някои от забележителностите“, казва моделката от Лафайет.

Ривър започнала да общува с мъжа, при когото отишла да се види през 2019 г. Той й казал, че е забелязал външния й вид на моделка и я смята за красива. Оказало се, че двойката има много общи неща. Тяхната страст към шоутата за камиони и работата на пълен работен ден в социалните медии им дали много поводи да говорят.

Въпреки че живеели в различни щати, двойката разговаряла почти всеки ден в продължение на няколко години и имали много общи приятели, което накарало Ривър да повярва, че е срещнала своя избраник.

„Говорехме си по FaceTim всяка вечер, но отношенията ни бяха някак странни - понякога той изчезваше за известно време, а след това се появяваше отново, сякаш нищо не се е случило“, споделя американката.

На 9 февруари 2024 г. спътникът на Ривър неочаквано й казал, че строи къща и иска тя да дойде и да му помогне да я украси. Той платил самолетния й билет и на 17 февруари момичето с три прекачвания стигнало до Рапид Сити, където живеел нейният познат. Придружителят й изпратил съобщение, че все още се приготвя и не е тръгнал за летището.

„Охраната на летището непрекъснато проверяваше, за да се увери, че съм добре и исках да остана, в случай че се появи. „Той ми изпрати снимка, като ми каза, че е на път. Но забелязах пътните знаци, които показват, че той отива на запад, а аз бях на изток.

Разбрах, че той кара в обратната посока и написах: „Не мисля, че наистина ще дойдеш да ме вземеш“. Той не отговори и оттогава не сме общували“, добавя американката.

Ривър чакала на летището до седем вечерта и след това платила $290 за нощувка в местен хотел Hilton. А след това се прибрала в Луизиана.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук