Момиче на 12 години се оказа в центъра на твърдения за ужасяващо убийство, според които то е използвало тиган, за да сготви и изяде сърцето на мъж, за който се смята, че то го е убило. Също така, момичето е признало, че "сърцето се оказало твърде сладко" и мозъкът му бил доста по-вкусен, пише в. "Метро".

Момичето е обвинено в това, че е избягало от родителите си и е помогнало за убийството и разчленяването на 21-годишния Александър Попович. Момичето е било задържано заедно с педофила Аркадий Зверев, на 22 години, който е признал, че е убил Попович. Той също е признал и за секс връзка с малкото момиче. 12-годишната е казала на свой ред на полицаите, че тя е намушкала мъжа, в чийто апартамент тя и любовникът ѝ живеели, след като той си легнал да спи. 

След това тя го разпорила с нож, "защото винаги е искала да види какво има вътре". По-късно тя също е признала, че е изрязала месото от гръдния кош на мъжа и го изпържила. Зверев пък използвал брадва, за да обезглави жертвата, както и да му отреже крайниците. Момичето пък сготвило главата в микровълнова печка. В самопризнанията си Зверев твърди, че той пръв е наръгал жертвата, след като двамата се скарали за наема на апартамента в селото Новинка до Санкт Петербург. По думите му, той "се е подчинил" на заповедите на детето "да го убие" заради спора. 
 На сутринта след убийството двамата се опитали да запалят печката в жилището, но предизвикали пожар и избягал. Заради пушека и пламъците съседите извикали полицията. 


Детето е на възраст, на която не може да носи наказателна отговорност и срещу него няма да бъдат повдигани обвинения. Зверев, който е признал за убийството на Попович, ще бъде обвинен в убийство и разчленяване на труп, както и за секс престъпления срещу малолетно момиче.