Стопанка напусна дома и само благодарение на камера за видеонаблюдение разбра с какви горещи сълзи плаче котката й, докато я няма. 

Повечето хора са сигурни, че котките не се привързват към човека и си живеят добре, дори и него да го няма - стига да имат достатъчно храна. 

Оказва се, че това съвсем не е така. 

Наскоро жителка на Суджоу, Китай, видяла домашния си любимец да плаче, когато я нямало вкъщи и самата тя не можела да сдържи сълзите си.

Когато потребителят на TikTok fufu20180416 напускала дома си, винаги оставяла камерата за наблюдение, за да държи под око котката си Fu-Fu. 

Обикновено отсъствието на младата жена преминавало без изненади, но наскоро й се наложило да остави котката си сама, защото отишла да празнува с родителите си китайската Нова година. Когато погледнала случайно към камерата, видяла, че котката й разиграва истинска драма. Мустаците й се приближили до обектива и започнала да гледа към него с очи, пълни със сълзи. 

Собственичката на котката осъзнала, че видеото ще стане вирусно и не се излъгала. 

Домашният любимец ведага се превърнал в истински хит.

В интервю за Daily Mail стопанката на име Мейн признава, че котката й била много досадна и ако случайно не била нахранена, веднага започвала да реве. 

"Като видях как плаче за мен, направо бях съсипана. Планирах да остана в дома на родителите ми една седмица, но трябваше да се върна в Сюджоу по-рано", разказва Мейн.