Рускиня организира разголена фотосесия пред туристи в планините на Сочи и качи видеото в мрежата. Кадрите, направени от други туристи, са публикувани от частния публичен @krasnodar_kray в Instagram.Видеото показва как голо момиче позира на фотограф, покривайки гърдите си с ръце. По това време минувачите я наблюдават, решавайки да се разходят в планините на Красная поляна по залез. „Шоково съдържание. Не снимам това, а снимам планини“, коментира авторът на видеото, докато моделката го моли да спре да записва.

Потребителите в коментарите под видеото бяха разделени в мненията си: някои подкрепиха момичето и похвалиха фигурата й, която „не се срамува да покаже“, докато други я критикуваха за „липса на стандарти за благоприличие“ „През лятото се разхождат из града голи, през зимата в планината. Те са на почивка в Сочи “, пошегува се един от абонатите.

През юли жителите на Сочи призоваха за глоби за туристите, разхождащи се из града по бикини. Местните жители започнаха да публикуват видеоклипове в социалните мрежи с момичета, появяващи се по бански по централните улици и в кафенета, с искане да ги изправят пред правосъдието.

Превод: БЛИЦ