Всеки може да направи грешка. Но има някои грешки, които са толкова смешни, че им се подиграват десетки хиляди потребители. Това се случи на 18-годишния Исак Торес от Калифорния, САЩ.

Човекът бил заспал сладко, но изведнъж в 4 ч. сутринта приятелката му Ванеса Мари му изпратила странна снимка, която го шокирала. Момичето било болно и му изпратила снимка на термометър, който показва 100 градуса по Фаренхайт (около 37,8 градуса по Целзий). Изпращайки му фотоса, тя добавила и текст: "По дяволите".


Току що събудилият се човек решил, че това е тест за бременност с положителен резултат - 100%. В паниката си той започнал да й пише: "Какво по дяволите е това? Ти взимаш контрацептиви. Бебе?!".


Когато разбрал всъщност за какво става дума, той се засрамил. "Чувствах се като глупак", споделя Исак, цитиран от buzzfeed.

Момичето било толкова развеселено от реакцията на приятеля си, че решила да сподели историята. Постът стана вирусен и развесели потребителите и така спечели 175 хиляди "харесвания". Потребителите не пропуснаха възможността да се присмеят на смутения човек.

Превод: БЛИЦ