Жител на канадския град Монреал преглеждал дрехите си, които щял да дари, и в подплатата на една от тях открил лотариен билет, закупен 10 месеца преди това.

Оказа се, че той бил печеливш и донесъл на щастливеца джакпот от 1,75 милиона канадски долара(1.35 млн. американски долара). "Когато дойде да осребри билета си, клиентът мислеше, че трябва да вземе само 1750 долара, защото не бил прочел правилно числото, разказаха от "Лото-Квебек". Но когато узна за истинската сума от печалбата, мъжът каза, че сърцето му без малко щяло да спре!".

Грегорио де Сантис добре направил, че послушал сестра си. Тя го посъветвала да прочисти гардероба си от излишни дрехи и да ги дари за продажба втора ръка. Като ги преглеждал, в една от подплатите на сако открил лотариен билет, закупен през декември 2017 година. "Никога не бих ровил в този гардероб, ако не беше ме накарала сестра ми!", признава щастливецът.

Де Сантис редовно си купувал билети от лотарията от 1970 година насам. В началото на хилядолетието дори спечелил 4000 долара. Но тази печалба нямала нищо общо с последната. С джакпота Де Сантис възнамерява да си осигури старините и да си плати билетите за много хокейни мачове, които да посети с племенника си.