Потребител в Reddit е разказал пред портала как негов приятел е хванал любимата си с любовник и жестоко й отмъстил. Публикацията му е събрала много коментари.

Потребител под псевдонима Deadlock1989 е споделил в сайта историята за раздялата на приятеля си Джак и възлюбената му Джил. Според неговите думи, двойката е била заедно от пет години.

Година преди да се разделят, Джил е останала без работа и вече не можела да плаща кредита си за колата. Джак решил да помогне на любимата си. Той поел не само месечните такси за автомобила, но и разходите за поддръжката му.

Изминала една година и Джил все още била без работа. Но не защото работодателите й отказвали, а защото станала мързелива и се размотавала с дни, докато Джак печелел пари “, твърди авторът на публикацията.

Един ден Джак решил да изненада Джил и си тръгнал по-рано от работа. Пред входа на къщата й видял чужда кола и паркирал на разстояние. Незабелязано погледнал в къщата през прозореца и видял любимата си с друг мъж. Джак не правил сцени, качил се в колата и се отдалечил.

По-късно той се завърнал у дома и провел малко разследване. Използвайки Facebook, Джак открил името на любовника на Джил и също така научил, че те вече шест месеца се срещат зад гърба му. „Тогава той се ядоса и поиска да си отмъсти. Той знаеше най-добрият начин за това", споделил е Deadlock1989.

Джак спрял да плаща кредита за колата на Джил, като свързал услугата за автоматично плащане към нейната сметка. „Сега той можеше само да изчака до края на месеца, за да се наслади на отмъщението“, казва приятелят му.

Времето минало и Джил не можела да плаща в магазина с помощта на картата си - нямало пари по сметката. Тя се обадила в банката и разбрала, че месечното плащане на кредита е направено от картата й.

Когато Джил се обадила на Джак и попитала какво се случва, той й отговорил: „Знам, че си ми изневерявала. И не смятам да плащам за колата на бившата си приятелка". След тези думи той затворил, а Джил не можела да покрива впоследствие разходите за колата си.

В крайна сметка на изневерилата жена й се наложило да върне колата. „Сега тя се придвижва от вкъщи до работа с автобуса“, ​​завършва авторът на публикацията.

Превод и редакция: БЛИЦ