Интернет потребител от Сан Франциско с ник Mshrayber сподели в Туитър за доста неловка ситуация, в която е изпаднал. Мъжът потърсил лекарска помощ, след като забелязал, че краката му са посинели.

След кратка справка в медицински сайтове разбрал, че посиняването на крайниците се дължи на дълбок тромбофлебит и незабавно тръгнал към болницата. Там обаче станало ясно, че краката му са посинели заради новите му дънки, които обул преди да изпере.

„Прииска ми се да ме екзекутират на секундата”, признава той.

В коментарите под поста много интернет потребители го хвалят за смелостта, че не го е досрамяло да разкаже как е попаднал в глупавата ситуация. Други пък споделят как също са попадали в неловка ситуация, откривайки си симптоми на сериозни заболявания.  

„Веднъж бях уверена, че имам рак на мозъка, защото всичко, което ядях, имаше вкус на лютива мента. Накрая разбрах, че шишенцето с ментата се е излязло върху тенджерите и тиганите ми”, пише Stephanie H. Damassa.

Потребителка с никнейм KaraNextWeek пък споделя как в ученическите си години по погрешка си е поставила диагноза рак. Тя забелязала по тялото си мистериозни синини с неизвестен произход. След като събрала смелост, признала за проблема пред родителите си. Тогава разбрала, че всяка нощ ходи насън и се удря в масата.

Превод: БЛИЦ