Романтиката в отношенията между съпрузи намира поредното си потвърждение. След като любящ съпруг бе арестуван в Сингапур, защото си купил билет за самолета, само и само да изпрати съпругата си, мрежата се разчувства от друг, трогателен случай. 

В социалните мрежи се появи фотография, на която се вижда мъж, изправен в самолета до седалката си. 

Според очевидци той е стоял прав цели шест часа. А причината - да може жена му, заела и неговото место, да легне удобно и да поспи. 

"Този мъж стоя прав шест часа, за да може жена му да си почине и да се наспи. Ето това е любов", пише към снимката пътник от същия полет. Той не разкрива други подробности за това колко дълго е траел полетът, нито пък каква е била посоката му. 

Историята на загрижен съпруг предизвика буря от реакции. Оригиналният пост в Туитър събира над 3000 ретуита и повече от 15 хиляди коментари. 

Част от потребителите решили, че това е наистина романтично. Други пишат, че не биха могли да направят нещо толкова романтично. 

"Той е по-добър от мен. Дори краката ми не биха позволили да стоя толкова дълго прав, дори и да искам", коментира мъж, а друг добавя: "Никога не съм бил толкова силно влюбен!"

Но има и такива, които смятат, че жената е прекалила с добрината и грижите на мъжа си, карайки го да стои толкова дълго прав. Според тях, тя би могла просто да си заспи на своето кресло и дори да се подпре на мъжа си. 

Превод БЛИЦ