Самопровъзгласилата се за модел рускиня Елина Романшенко обвини пластичния си хирург, че е „развалил“ тялото й след неуспешна операция за уголемяване на седалището.

Жената от руския град Ростов на Дон твърди, че хирургът Игор Риков й е направил отпуснато дупе. Тя казва, че задните й части са толкова деформирани, че приятелят й вече не може да получи ерекция, когато я види гола.

Елина се подложила на първата си козметична корекция – уголемяване на бюста, преди десет години. Тя казва, че и тогава операцията е извършена от Игор.

„Когато вървях по улицата, хората винаги ме гледаха и дори съм преброила 20 инцидента, до които се е стигало заради моята красота“, казва Елина.

Оттогава тя се подлагала на операция на носа и са й  поставили импланти в задните части, които според нея са твърде малки. Това довело до увисване на дупето и Елина трябвало да си направи повторна операция.

„Това трябваше да е изненада за тогавашния ми партньор“, твърди тя.

Но тъй като той вече не се възбуждал от тялото й, това й причинило сериозни психологически проблеми. Въпреки това Игор казва, че не е правил такава операция и няма нищо общо с нея. „Каквото и да сте видели по телевизията, знайте, че това не е мое дело“. Той дори е публикувал видео със своята версия за тази история, защото се притеснява, че нейните твърдения ще навредят на кариерата му.

Неговите клиенти също го подкрепят и обвиняват Елина, че си търси популярност чрез него.