Димитрина Борисова, майката на малката Ани, чието убийство разтърси света преди една година, разкри душата си пред ежедневник, месец преди да се сблъска с гръцкото правосъдие, но и с мъжа си Станислав, който според обвиненията е разчленил трупа на дъщеричката си, пише "Български новини".
„Вчера видях един сън, че полицията доведе три малки деца и ми каза, че те са убили дъщеря ми. Събудих се със свит стомах и повърнах. Когато ми казаха, да се свържа с адвоката ми, сърцето ми изскочи, защото помислих, че е намерен и третия човек, който е забъркан в убийството”, разказва майката и продължава с въздишка: „Станаха толкова ужасни неща, които дори не мога и не искам да прочета, описващи какво се е случило.

Не мога да си представя, че всичко това е причинено на моето дете“, казва Димитрина, оставяйки намеци за това, че извършителите са трима. Колкото до това, дали е знаела, че съпруга и е наркозависим, Димитрина отговаря, че е знаела, но никога не го е виждала в тежко състояние на делириум и че никога не е предполагала, че може да причини нещо лошо на собственото си дете. „Не можах да повярвам, когато полицията ми каза, че той е убил Ани.

Двамата като семейство може да сме се карали, но той никога не е посягал на детето. Знам, че два дни преди инцидента са били на разходка в парк близо до дома ни”. По повод публикациите, че и тя е наркозависима Димитрина казва: „Аз не съм употребявала тежки наркотици. Веднага след като ме прибраха в затвора направих изследвания и не ми намериха нищо. Поискала съм и имам документ удостоверяващ, че съм чиста.”