Следователи в Калужка област в Русия разследват 21-годишен местен жител за убийство на по-малкия си брат и майка си. Секунди след убийството в дома им дошъл баща му и го прострелял с пистолет, съобщава РИА Новости.
"Заподозряният 21-годишен млад човек и неговото момиче, по предварителни данни, са отишли в дома му при родителите, с които той не живеел заедно и са убили неговия 14-годишен брат и майката. Засега е трудно да се каже кой точно е убиецът - един от тях, или и двамата," казва източник от полицията.

Почти по същото време се върнал бащата и синът и приятелката му се нахвърлили и на него. На човека се наложило да се защитава и той произвел изстрел с пистолета си и ранил сина си, който в момента е в реанимацията.

Девойката също получила наранявания, но не от огнестрелно оръжие. Бащата пък е ранен от нож, но няма опасност за живота.

В момента следователи изясняват всички обстоятелства около драмата, засега показания е имал възможност да даде само бащата. Според предварителните данни младият мъж и приятелката му са извършили престъплението под въздействието на наркотично опиянение и отишли да искат пари за наркотици.

Превод: БЛИЦ