Ксения Дели е само на 26 години, но вече е постигнала всичко, за което си мечтаят девойките. Кариерата ѝ е само нагоре – договор с Playboy, лице на Victoria’s Secret и дори се снима в клип с Джъстин Бийбър.
Красотата на Ксения покори хиляди сърца, но само един мъж успя да завоюва нейното – 62-годишният египетски милиардер Осама Фатхи Рабах ал Шариф. Как този попрезрял мъж успя да спечели благоразположението на красавицата?

Както твърди самата Ксения тя била сразена от блестящия интелект, прекрасното чувство за хумор и невероятната харизма на Осама. Освен това, независимо от солидната възраст, младоженецът бил в отлична физическа форма.

Завистливите езици шепнат, че Ксения се е омъжила за милиардера изключително заради парите. Само за 1 година ухажване богаташът я заринал с подаръци като брилянти, червено Мазерати и дори частен самолет!

Сватбата на моделката и милиардера, на която бяха поканени 150 гости в средата на лятото на романтичниия гръцки остров Санторини, бе истинско пиршество на разкоша и струваше няколко милиона долара.   .

Невестата бе накипрена в разкошна рокля Zuhair Murad с откопчаваща се пола, а на прелестните се крака беше надянала обувки от Jimmy Choo.

Слад сватбата младоженците изкараха няколко дни в Гърция, а после направиха дълго пътешествие Малйзия, Швейцария, Франция и Португалия. Младата булка постоянно пускаше в Инстаграм снимки от воаяжа. А на всички хапливи коментари на завистниците отговаряше с изпепеляващия ги въпрос: ”Вие пък кои сте, че да ме осъждате за живота, който си живея?”

Превод и редакция: БЛИЦ