Франциско Техон е един от лидерите на жестока групировка за разпространение на дрога, базирана в Ла Линеа в Гибралтар. Въпреки това, че той изчезна от радара на властите преди повече от две години, сега той се появи с песен в дует с певеца Клас А. В клипа Техон излиза от Bentley заедно с изпълнителя, след което десетки оскъдно облечени млади жени го поздравяват за добре дошъл.

После той танцува, докато брюнетки само по прашки танцуват танца "туърк" около него. 

Името на песента - Candela - е написано по дупетата на момичетата. Местни медии съобщават, че вилата, в която е заснето видеото, се използва за публичен дом от членовете на групировката на Техон.  Видеото свършва с това, как беглецът от закона влиза гол в спалня, пълна с жени. Техон е наричан "най-търсеният наркодилър в Испания". Той е един от лидерите на групировката Лос Кастанитас. 


Детективите от Мадрид го смятат за най-важният вносител на канабис в Европа. 

Въпросната групировка е обвинена за бруталната атака по испанска болница през февруари, когато членът на престъпната група Самуел Среспо бе "спасен" от около 20 въоръжени мъже.  

Все още не е известно как точно Техон е успял да се сдобие с ролята в музикалния клип. 

Анжел Давид Гарсия, който е продуцент на видеото, твърди категорично, че въобще си е нямал на идея, че съратникът на Клас А в клипа е наркобарон. По думите му, певецът също не е знаел за бандита. 

Превод и редакция: БЛИЦ