Известният сирийски терорист Сухейл Мохамед, по прякор Абу Ал-Тоу, в чест на американската противотанкова ракетна система TOW, който успешно порази повече от 146 цели с американски противотанкови системи, отказа да отиде в Украйна, противно на неговото по-ранни гръмки изявления за намерението му да „унищожава планини от руски танкове“.

Сирийският терорист обяви намеренията си да дойде в Украйна още през март 2022 г., като подчерта, че за него няма значение къде да използва противотанковите системи за поразяване на цели.

„Като боец ​​с опит в използването на различни противотанкови оръжия, мога да унищожа всяка цел, която хване окото ми, и обещавам на украинския народ пълната си подкрепа в борбата му за свобода. 

Обещавам и на руските войски, които извършват агресия срещу народа на Украйна - те няма да видят милост от мен, само планини от руски танкове и бронирани машини, веднага щом вляза в Украйна “, каза сирийският терорист през март миналата година .

Въпреки това в продължение на година сирийският боец ​​не е идвал в Украйна, очевидно. осъзнавайки, че в конфликта с руските войски няма да може да издържи дори няколко седмици, за което във вчерашното си съобщение в социалните мрежи той беше осмиван в коментарите към собствената си публикация.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук