Индонезиец пъхна няколко предмета в пениса си и се озова на масата на хирурга, съобщава Daily Mail. 48-годишният мъж е потърсил медицинска помощ поради проблеми с уринирането.

Според мъжа урината по-скоро „капела“, отколкото течала. След като са взели изследвания на урина и кръв от пациента, лекарите са открили признаци на инфекция на пикочните пътища и бъбречна недостатъчност.

Причината била камък в пикочния мехур, образувал се около метален предмет. Както се оказало, мъжът пъхнал в уретрата ключ за изваждане на SIM карта от смартфона.

Той казал, че никога не е поставял нищо в уретрата, но по време на по-нататъшен преглед лекарите открили още два предмета в пикочния мехур: еластична лента с игла, прикрепена към нея, и електрически проводник с дължина десет сантиметра.

Всички предмети са извадени по време на операцията. Мъжът не е имал анамнеза за психични заболявания, но лекарите предполагат, че поведението му може да е свързано с разстройство на адаптирането.

В такива случаи хората не са в състояние да се адаптират към промяна в живота или травматично събитие и започват да практикуват физическо нараняване на себе си. На пациента са предписани лекарства за нервната система. Той се възстановя успешно след операцията.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук