Преди известно време стана ясно, че педофилът Джефри Епстайн оставя 577 милиона долара наследство, като бяха назовани и хората, които ще си разделят тези пари. Оказва се обаче, че още 130 души твърдят, че негови деца и всички те възнамеряват да се борят за наследството му, пише The Sun. 


Предполагаемите наследници се свързали със сайта Epsteinheirs.com, който бе създаден с цел да търси негови незаконни деца.

Ако някой от тях успее да докаже официално, че е негово дете, тогава ще има пълно право да се бори за част от наследството на педофила-милионер. 

Твърди се, че милионерът, който загина през август миналата година в затвор в Ню Йорк, е правил секс по три пъти на ден, но приживе няма официално признати деца.

Анонимна британка твърди, че се е запознала с Епстайн в луксозен бутиков магазин в началото на 90-те и е забременяла от него, след еднократна любовна авантюра, продължила само няколко часа вечер. 

Принц Андрю си призна, че дълги години е бил близък приятел с педофила, но отрече някога да е правил секс с жените му. 

Основателят на сайта за наследниците Харви Морс споделя, че Епстайн е бил много сексуално активен в продължение на дълги години и може да има много повече от едно дете, като дори може да е и дядо. 

Морс дори потвърди, че частни следователи са попаднали на информация за вероятни негови деца във Франция Карибите и САЩ. Ако се намерят сериозни доказателства, тогава Морс ще предяви искане към щатски съд за ДНК тестове.