Дъщерята на американския актьор и режисьор Силвестър Сталоун, моделката София, сподели снимки в откровен тоалет и развълнува феновете й. На страницата й в Instagram се появи поредица от снимки.
 


Кадрите показват 24-годишната знаменитост в черна кожена мини рокля без презрамки. Нейният образ беше допълнен от златни обеци. Косата на звездата е събрана във висок кок, а върху лицето й е нанесен грим в голи тонове. На първата снимка момичето е заснето седнало в колата, а на втората - на стъпалата с кучето си Бъстър.

Във видеото звездата се засне в огледалото, показвайки рошава коса. „От балерина до кукла трол. Кълна се, че гремлинът не хапе за последното видео “, подписа тя в публикацията.

Нетизените започнаха да хвалят външния вид на Сталоун. „Огнено момиче“, „Възхитена съм от теб и твоята фигура“, „Много красива“, „зашеметяващо момиче“, „Възхищавам се на неземната ти красота“, написаха те.

През февруари София Сталоун се снима по бикини и зарадва феновете. Снимката показва моделката в кафяв сплит бански костюм. Момичето лежи върху  кърпа и прави слънчеви бани на фона на високи палми. „Всичко, от което се нуждая, е Бъстър и моята книга“, подписа момичето в публикацията, която получи почти 80 хиляди харесвания.

Превод: БЛИЦ