Загадките около смъртта на Мис Уругвай, която бе открита обесена, стават все повече. Мексиканската полиция разследва смъртта на млада моделка, кралица на красотата. Фатимих Давила била намерена мъртва в хотелската си стая. Младата жена влиза в модата, след като през 2006 година печели титлата Мис Уругвай. Красивата брюнетка била намерена обесена в хотелската баня. 

Фатимих Девил участвала и в конкурса Мис Юнивърс в Лос Анджелис, където зашеметила всички с подбора си на тоалети. Оттогава тя не спирала да се явява на различни ревюта и била канена за фотосесии навсякъде по света. 

Последната седмица на април красавицата пристигнала в Мексико. Престоят й там, обаче, завършил трагично. В момента полицията разследва какво точно се е случило и не исключва нито една от двете възможни версии - убийство или самоубийство. Според уругвайския всекидневник El Pais името на Фатимих влязло в регистрите през 2011 година, когато полицаи разследвали мъж на име Хосе Мигел Акоста, който бил обвинен в организиране на проституция. Тогава станало ясно, че Акоста бил свързан с миската и твърдял, че тя е работила за него, след като й обещал да я направи успешна.

През 2012 година Фатимих дала свидетелски показания пред съда срещу Акоста и той бил вкаран зад решетките. Властите в Уругвай не изключват смъртта на красивата миска да е свързана с разкритията й. Преди време тя се била оплакала на свои близки, че я заплашват, но отказала да им съобщи подробности. 

Превод БЛИЦ