Ново, още по-скандално видео с финландската премиерка набира популярност във финландските медии. Този път, омъжената Сана Марин, която има и дете, е забелязана да интимничи  с различни мъже в популярно заведение, доста след полунощ.

Местното издание seiska.fi пише, че според очевидци, които били до Марин, тя е била наистина пияна.

"Натъкнах се на премиерката във ВИП зоната на ресторанта. Хрумна ми дали да ѝ предложа вода. По това време тя вече беше "на черешата", разказва свидетел.

Отбелязва се също, че Марин се е забавлявалa в компанията на фотографката си Жанита Аутио.

"Сана танцува интимно с поне трима различни мъже, а после им сядаше им в скутовете. Държеше се като 20-годишна, трудно беше да се повярва, че е женена. Мотаеше се във ВИП стаите поне до пет и половина сутринта. Аз самият не бях много пиян, така че имам точна представа за ситуацията“, добави очевидец.

 

 

БЛИЦ припомня, че палавата Сана многократно е разрушавала стереотипите, свързани с етикета и политическия протокол. През 2021 г. тя бе заловена на парти след контакт със зарезен от коронавирус. 

По-рано днес, тя заяви, че се е подложила на тест за наркотици след публикуваният по-рано тази седмица видеоклип, на който се вижда как се забавлява със свои приятели, съобщи Ройтерс.

"Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще бъдат готови до седмица", каза тя на пресконференция. "Никога през живота си не съм употребявала наркотици", заяви тя.

Финландската министър-председателка каза, че способността ѝ да изпълнява задълженията си е останала ненакърнена през въпросната нощ и че е щяла да си тръгне от партито, ако се е налагало да работи.

 

Превод и редакция: БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук