Сестри от Тексас, САЩ, научиха, че на баща им, болен от рак на мозъка, му остават само няколко месеца да живеят. Затова момичетата решиха да прекарат максимално време заедно.

Когато през април тази година 51-годишният Джейсън Халбърт бил диагностициран с рак на мозъка, съпругата му Никол попитала дъщерите си какво ще правят през оставащото време с баща им. Тогава Кайли и Ашли, които били само на 18 и 16 години, заявиха, че мечтаят за сватбен танц за баща и булка, пишат американски медии.Никол знаела, че техният отговор ще бъде точно този, защото те избрали песен за своя танц преди много години. Момичетата мечтаели за това през цялата си младост и майката не искала да ги лишава от заветните им планове. Във Facebook тя попитала как може да се организира това, защото момичетата нямало да се женят. Оказало се, че за сватбен танц с бащата това изобщо не е задължително да има сватба."Беше прекрасно. Нашите приятели и познати се събраха, за да ни помогнат и да сбъднат мечтите ни. Това беше просто едно малко искане от нашите момичета", споделя Никол Халбърт.

Скоро десетки хора им предложили сватбени рокли, приятелят на Никол се съгласил да организира всичко. Те дори намерили оператор и фотограф, за да заснемат този важен момент.


И така, на 14 октомври в сватбения дворец в Монтгомъри, САЩ, сестрите все пак танцували с баща им. Ръководството дори предоставило пълен достъп до цялото необходимо оборудване за този ден абсолютно безплатно. Заслужавало си - момичетата изпълнили мечтата си, танцувайки с татко им, а кадрите се оказали невероятни."Имаме късмет. Много деца изведнъж изгубват родителите си и нямат начин да пресъздадат спомените. Имаме късмет, защото знаехме истината", казват сестрите. 

Превод; БЛИЦ