В Екатерининбург пластична операция за увеличение на гърдите и задните части едва не приключи трагично за пациентката. Няколко седмици по-късно се появил абцес, но хирургът успокоил жената. Нищо страшно нямало, просто трябвало да се изчака. Впоследствие се случили ужасяващи последствия.Тя легнала под скалпела съвсем съзнателно, отначало за увеличаване на гърдите. Операцията не се оказала много успешна. Наложило се да оправят грешките на пластичните хирурзи в друг град, където, след като прегледал пациентката, лекарят предложил да подобри и други части от тялото си. Жената се съгласила, а после разбрала, че е станала жертва на истински касапин.

След обикновена липосукция на задните части, дамата се оказала с единия крак в гроба.

Това, което би трябвало да се превърне в апетитни форми, се превърнало в кърваво месо. Навярно при операцията се е случила инфекция, може би са дезинфекцирали зле, но след известно време тъканите загнояли. За да се избави от абцеса, жената трябвало да направи още няколко операции и даже да продаде скъпа кола, за да може отново да ходи нормално. 

Оказало се, че недоволни клиенти от престижната клиника има много. Те са публикували снимки в интернет, които представляват истинска галерия на ужасите.

Пострадалата готви съдебен иск, за да си върне потрошените пари и да получи морална компенсация. Дамата е уверена: този, който я обезобразил, трябва да понесе наказанието си. В момента са й препоръчали нов пластичен хирург, който да извая най-после желаните форми, но след този случай тя се отнася към подобни съвети много по-внимателно.

Превод: БЛИЦ