Актьорът Арми Хамър, обвинен в БДСМ кореспонденция на тема секс и канибализъм, отказа да участва във филма „Прелитане“ с певицата Дженифър Лопес заради избухването на скандала. Това пише New York Post.

Снимките все още не са започнали. Представители на филмовата компания Lionsgate обясниха, че Хамър сам е взел решение да напусне и че продуцентите са го подкрепили в това. Самият актьор свързва напускането си със секс скандала, подчертавайки, че заради случилото се той трябва да е близо до децата си.

„Няма да коментирам тези ****** твърдения, но в светлината на жестоките и фалшиви обвинения срещу мен, просто не мога да оставя децата и да отида в Доминиканската република, за да снимам филм в продължение на четири месеца“, обясни Хамър.

По-рано през януари в социалните мрежи се появиха скрийншотове с кореспонденция, в които Хамър признава на събеседника си, че иска да я изяде, да изпие кръвта й и да държи сърцето й, което бие, в ръцете си.

Жената нарича Хамър „татенце”, а той на свой ред признава, че изпитва сериозно влечение към канибализма. Арми разказва, че веднъж дори е извадил сърцето на животно и го е изял сурово, а сега изпитва нужда да изпие кръвта й.

Много фенове предполагат, че екранните снимки са фалшиви.

По-късно писателката Джесика Чинчин Хенрикес потвърди автентичността на BDSM кореспонденцията, изтекла в мрежата.

През 2020 г. Хамър беше хванат в секс кореспонденция с рускиня. Твърди се, че актьорът я е наричал „малка уличница“.

Превод: БЛИЦ