Огромна мистерия с българка разтърси Брюксел. Във фейсбук групата „Българи в Белгия / Bulgaren in België“ бе споделена публикацията, която разказва какво точно се е случило с нашенката.

От написаното става ясно, че жената твърди, че се казва Ани и е от Варна. Според публикацията тя е бездомна от много месеци е в неадекватно състояние.

„Здравейте, издирват се близки и познати на тази жена. Казва, че името й е Ани и е от Варна. На 30-36 години е. 

Жената живее в Брюксел на улицата и има психологически проблем, може би след преживяна психологическа травма.  

Не е агресивна, а напротив доста културна и интелигентна.  

Ако някой има някаква информация за нея нека се свърже с мен. Нека помогнем на тази женица, определено има нужда от помощ. Благодаря предварително“, пише Mes Enfants Ma Vie.

Постът й е споделен над 7,1 хиляди пъти. В коментарите много нашенци споделят, че от месеци я засичат из улиците на белгийската столица. По техни думи с всеки изминал ден Ани изглеждала все по-състарена и по-зле.

Дали действително това е името на жена, ще се намерят ли нейни близки или институциите ще се задействат и ще помогнат на нашенката тепърва ще се разбере.

Твърди се, че след разпространената информация майката на момичето се е свързала с нея и пътува към Брюксел, за да прибере дъщеря си, която от три години живее на улицата. Близки на Ани коментират, че последно са имали връзка с нея преди около година и от тогава следите й се губят. 

Дали действително това е името на жена, ще се намерят ли нейни близки или институциите ще се задействат и ще помогнат на нашенката тепърва ще се разбере.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!