В американския щат Луизиана са задържани млад мъж и жена, които отвлекли шофьор на такси, а после опитали да го оберат, съобщава WDSU.
Пострадалият разказал в полицията в полицията, че возил 22-годишната Рейна Филиос и й дал телефоннния си номер. В събота младата жена му позвънила и го помолила да отиде при нея. Когато той почукал на вратата й, тя му отворила гола до кръста. Шофьорът решил, че му се подиграват и понечил да си тръгне, но дамата го хванала за ръката и го целунала, захапвайки езика му.Докато отвличала вниманието на жертвата си, дошъл съучастникът й – 24-годишният Антъни Кенеди, който живеел наблизо. Той заплашил таксиджията с нож и поискал парите му. В отговор на отказа, който получил, Кенеди ударил шофьора по лицето и му избил зъб. След това Антъни се прибрал вкъщи, а Филиос започнала да се преструва, че няма нищо общо с него и започнала да помага на шофьора.

С помощта на кучета полицаите проследили и задържали Кенеди. Той е обвинен в опит за въоръжен грабеж и нанасяне на побой от втора степен. Филиос също е задържана. Тя е обвинена в съучастие във въоръжен грабеж и побой от втора степен. 

Превод: БЛИЦ