Най-възрастните еднояйчни близначки във Великобритания разкриха тайната си за дълголетие. 95-годишните сестри Дорис и Лил твърдят, че всичко се дължи на секса, пише  Daily Mail.

На 19 май двете дами участваха в сутрешното шоу "Добро утро, Великобритания". Близначките се включиха в предаването онлайн, спазвайки стриктно режима на самоизолация. Те развеселиха зрителите с признанието си, че са влюбени в актьора Джейсън Стейтъм."Бих умряла за една нощ с него!", пошегува се Лил.

Близначките разказаха и как минават дните им под карантина. "Всичко е нормално. Понякога обаче става много скучно, но това бързо минава", отбелязва Дорис.

След това сестрите признаха, че тайната за дълъг живот според тях се крие в бурния сексуален живот.Зрителите са във възторг от участието им. В Twitter-аккаунта на предаването потребители дори молят телевизията да даде всекидневна рубрика на възрастните дами.

"Можете ли да направите така, че Лил и Дори се включват в ефир всеки ден? Това е нещото, от което се нуждаем в тази сложна ситуация", пише потребител.

"Очарован съм от тях, те са толкова весели. Надявам се и аз да съм толкова остроумен, ако доживея до техните години", отбелязва друг.