26-годишната американска певица Халси представи обложката на новия си албум If I Can't Have Love, I Want Power, който стана тема на разгорещени дискусии. Изпълнителката сподели в Instagram снимка, на която позира, седнала в корона на златен трон. В същото време момичето държеше бебе, а гърдите й бяха голи.


Певицата заяви, че това е „концептуален албум за радостите и ужасите на бременността и раждането“. А изображението на снимката има символично послание. Халси отбеляза, че тялото на жената по време на бременност и след раждането е нещо, на което да се възхищаваме, и се застъпи за премахване на заклеймяването на бременността.

"За мен беше много важно корицата да предаде настроението на пътуването ми, което продължава през последните няколко месеца. Двойствеността на Мадоната и блудницата. Идеята, че съм сексуално същество и тялото ми като съд и подарък за детето ми, са две концепции, които могат мирно да съжителстват," обяснява Халси.


Снимката събра почти 5 милиона харесвания и мнозина подкрепиха идеята на певицата. Освен това феновете се възхищаваха на нейната красота. Някои обаче имаха въпроси как Instagram не е изтрил толкова откровена снимка.

Халси не разкри дали бебето на снимката е нейно, но в началото на годината разкри, че е бременна с първото си дете. Преди това момичето е направило три спонтанни аборта, пише The Sun.

Превод: БЛИЦ