Популярната американска певица Биби Рекс не е от типа човек, който мълчаливо търпи негодувание и обиди. Така този път момичето решително се отказа от всички атаки по любимия си начин.29-годишната певица е известна сред потребителите в мрежата не само с невероятните си гласови способности, но и със значителната си смелост. Момичето презира Photoshop, никога не разкрасява снимките си, обича истината - всичко е такова, каквото е, за което често получава публично одобрение.Наскоро Биби публикува снимка по бельо и феновете тъкмо се зарадваха, но съпътстващият текст съсипа всичко. Оказва се, че един от музикалните продуценти казал на Биби, че поп певиците не се държат така и не качват откровени снимки, особено на нейната възраст. 
 

В отговор тя разкритикува както продецунта, така и цялата индустрия, която аксплоатира жените, до навършването на 30 години и след това ги захвърля. Биби беше подкрепена в коментарите от такива известни певици като Тейлър Суифт и Рита Ора.

"След месец навършвам 30 години и нямам намерение  да го крия. Гордея се с възрастта си, защото сега съм по-мъдра, по-силна и по-опитна във всеки смисъл," Биби Рекс.

Превод: БЛИЦ