Най-големият затвор в Белгия е разтърсен от див сексуален скандал! Бомбата избухна, след като стана ясно, че надзиратели са организирали оргии помежду си в джакузито на полицай. 

Десетима униформени служители на затвора Лантен, разположен близо до град Лиеж, са заподозрени за разврат извън работно време и сексуални сношения между работните смени, пише Sudinfo. 

Според разследването надзирателите са организирали оргиите след работно време, най-често в джакузи, собственост на полицай. На партитата униформените разменяли произволно цветни гривни, с които определяли кой с кого да спи. 

Една от служителките дори е описана като нимфоманка, която търсила секс от колегите винаги след работа.

“От 6:00 часа сутринта тя щеше да даде да се разбере, че ако не прави секс , няма да може да работи“, разкрива вътрешен източник, цитиран от Daily Star.

Според същия неназован свидетел униформената нимфоманка дори е уредила висш служител на затвора да и позволи да прави извращения в кабинета му с колеги по време на смените. 

Не е ясно как въпросната служителка е била наета на работа в затвора Лантен, тъй като брат й излежава присъда там. Нейният брат бил осъден за убийството на мъж с различна сексуална ориентация. 

„Тя го посещаваше всеки ден, като се отнасяше приятелски със семействата на задържаните в чакалнята, но беше много арогантна и високомерна с агентите, които наблюдаваха стаята за свиждания. Приемането й в Лантин по това време беше шок”, разказа още източникът. 

На собственикът на джакузито пък било забранено да влиза в женското крило на затвора, след като бил хванат на калъп с една от задържаните, пише Daily Mail. Към този момент се установява дали и други служители на затвора Лантен са правили секс със задържани. Неговата колежка нимфоманка пък е преместена да изпълнява служебните си задължения само в женското крило, за да бъде укротен сексуалния й нагон. 

Затворът Лантен е зандан с минимална сигурност, в който се настаняват мъже и жени. Той е най-голямото място за задържане в Белгия и е строен по американски и немски образец.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук