Омъжена учителка от Великобритания прави секс с ученик, който бил приятел на сина й. По това време даскалицата от Бъкингамшир била на 33 години, а момчето – на 15. В момента срещу нея върви дело в съда, пише Daily Mail.

По данни на следствието, през 2018 г., на едно от спортните мероприятия в училището Кандис Барбър отишла при тийнейджъра, взела телефона му и се добавила в Snapchat. След това започнала да му пише съобщения, сред които и такива, че в момента си взима души, и му предлагала да се срещнат.„Тя пристигнала, той се качил в колата й, след което тя го попитала дали знае някое по-уединено място. Момчето й предложило няколко места”, разказва представителят на обвинението Ричард Милн.

Похотливата даскалица правила секс с момчето три пъти и му пращала свои голи снимки, твърди прокурорът. Кадрите станали достояние на всички в училище и за интимните отношения на педагожката узнал и директорът на школото.

Ученикът веднага бил привикан за обяснение, като първоначално той отричал да има интимна връзка с учителката си.

„Излъгах, защото тя ми каза, че може да е бременна от мен и аз започнах да се паникьосвам. Излъгах почти всички, освен двама мои приятели”, разказал по-късно младежът.

Самата Барбър, която в момента е на 35 г., отрича за сексуалната връзка с ученика. Тя твърди, че е била бременна от мъжа си, но е изгубила бебето. С момчето просто общувала, защото той я подкрепял в тежкия период.

Изслушването по делото продължава.