Саманта Маркъл продължава с публичните нападки към полусестра си Меган. Този път тя обвини кралската снаха, че завижда на Кейт Мидълтън и е развалила рождения й ден, като с принц Хари нарочно обявили оттеглянето си от династията точно преди празника.БЛИЦ припомня, че наскоро и 53-годишният Том Маркъл, който е брат на херцогинята на Съсекс, извади наяве кирливите й ризи

„Тъжно е, че го направиха тогава. Меган просто завижда на красивата Кейт, но никога не може да се сравнява с нея – тя е икона. Мидълтън би била перфектна кралица и е страхотна майка. Впечатли ме факта, че Кейт накара рокля за 200 долара да изглежда като дреха за 2 милиона“, заяви Саманта.

Кейт Мидълтън и принц Уилям се оттеглят от кралските си задължения СНИМКИ

Полусестрата на Меган я обвини и че е използвала монархията като стъпало към успехите, които никога не е могла да достигне в „Костюмари“.

„Няма нищо нередно, че ще работи с Дисни, но първо да беше изчакала официално да се оттегли от кралските си задължения. Тя се продаде на Боб Айгър преждевременно, което е неуважително към протокола. Все едно да изневериш на партньора си и да си запазиш следващата среща още преди развода“, допълва Саманта.