Попълнете търсена ключова дума или фраза

Pornhub показа какво порно са гледали жените и мъжете през 2019 г.

https://blitz.bg/svyat/pornhub-pokaza-kakvo-porno-sa-gledali-zhenite-i-mzhete-prez-2019-g_news714726.html Blitz.bg

Наскоро те разкриха какви са били тенденциите при гледането на порно през изминалата година

Калифорния, САЩ 13 Дек. 2019, 09:16 2892 прочита 6 коментара

Въпросът какво порно гледат жените е много важна екзистенциална питанка за много мъже. За огромна радост на всички, хората от Pornhub се грижат да сме добре информирани по тези теми.


Наскоро те разкриха какви са били тенденциите при гледането на порно през изминалата година.

Лесбийско порно за жените и японско за мъжете - това са най-гледаните категории филми за възрастни при различните полове през 2019 г., съобщават Pornhub с поредната си общозначима класация.

От графиките по-долу можем да придобием изключително задълбочена представа за мръсните фантазии на двата пола. А може и да почерпим идеи как да изненадаме половинката си с някой филм по неин/негов вкус.

Снимка 457105

Източник: Pornhub

Ако се нуждаем от още по-конкретни идеи, ето и списък с любимите порно звезди на жените за 2019 г.

Снимка 457104

Източник: Pornhub

Странно е, че една от най-търсените от жените порно звезда е гей мъж, но, дами, ако това е вашето нещо - ние ви подкрепяме. Докато прелистваме през японските страници.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам