Австралийска порномоделка откри, че неин братовчед е купувала нейни видеоклипове в платформата OnlyFans в продължение на два месеца, пише Daily Star.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

27-годишната Шарна Бекман разказва, че като дете е говорила много с братовчед си, но сега се срещат само на семейни празници. Преди време тя разглеждала кои са нейните клиенти. Сред тях бил и братовчед й, който бил регистриран на свое име.

Бекман писала на роднината си и му поискала обяснение. „Той започна да казва, че не е той, а негов приятел, който е женен и не може да използва името и банковата му карта. Брат ми уж любезно се съгласил да предостави името и картата си, за да може мъжът да гледа публикуваното от мен съдържание“, казва порномоделката.

Тя заявява, че не е повярвала на нито една дума на роднината си и поискала да знае защо той не само се абонира за нея, но и купува платени видеоклипове. След като не получила ясен отговор, Бекман премахнала братовчед си от страницата OnlyFans и блокирала телефонния му номер.

Порномоделката отбелязва, братовчед й се е записал за нея под собственото си име, сякаш искал тя да разбере за това рано или късно. Жената казва, че след това не знае как да общува с роднината си, с когото някога е била близка, тъй като той явно „предпочита да я вижда в нейната онлайн форма и съдържание“.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук