Станаха известни подробности за убийството на съпругата на топ мениджър на "Газпромбанк".

Бившият топ мениджър на "Газпромбанк" Владислав Аваев измъчвал съпругата си, преди да я убие. Това съобщава каналът Mash Telegram, позовавайки се на свои източници.

Изданието научи, че бившият вицепрезидент на "Газпромбанк" е подозирал съпругата си в изневяра. Когато разбрал за бременността на жена си, той заподозрял, че баща на детето не е той, а личният му шофьор. Шофьорът в същото време избягал в Молдова.

В деня на убийството Аваев взел оръжие и започнал да разпитва жена си. Първо я прострелял в коленете, а след това в лактите. Той също така е нанесъл на жена си наранявания, които са несъвместими с живота. След това убил дъщеря си и се самоубил.

Труповете на Аваев, съпругата и детето му бяха открити от роднина, която не могла да се свърже с близките си. Престъплението е било извършено в къща на улица "Университетская" в руската столица Моска. В апартамента царяла бъркотия, телата на възрастните били в една стая, тялото на детето - в друга.

Според предварителната версия 51-годишният Владислав Аваев е застрелял 47-годишната си съпруга и 13-годишната си дъщеря, след което се е самоубил.

БЛИЦ припомня, че преди дни бившият топ мениджър на руската газова компания „Новатек” Сергей Протосеня и семейството му бяха открити мъртви в Испания.