Емоционално видео, което привлече вниманието на потребителите на социалните медии, показва как бездомник в САЩ претърпява впечатляваща трансформация, след като получава безплатни услуги за подстригване.

Историята става вирусна след инициатива на бръснарите от салон "California Born" (@themensgroomer), на които им хрумнало да предложат безплатно бръснене и подстригване на всички бездомни хора, които посетят салона им този ден.

Бръснарите вярвали, че това ще е от полза за тези, които искат да започнат живота си от нулата. Един от отзовалите се е и Майкъл, който в края на трансформацията се оказва толкова красив, че изглежда като супермодел.

Въпросното видео с преобразяването му било публикувано в страницата в Instagram на салона и не след дълго започнали да валят коментари, като всички възхвалявали външния вид на Майкъл, който изглеждал мърляв преди.

Хубаво момче, но има проблем с наркотичната зависимост!

Историята на този човек обаче придобила съвсем нов обрат, защото впоследствие се оказало, че той е човек с проблем с наркотиците. Това довело до различни коментари и в крайна сметка мненията били разделени.

Въпреки всички различни гледни точки обаче, впечатляващата трансформация предизвикла чувство на солидарност онлайн.

Някои потребители попитали какво се е случило с Майкъл по-късно, но за съжаление екипът заявил, че не са го виждали повече трансформацията.

- Надявам се да намери своя път... колко е красив, сигурен съм, че може да бъде много популярен, ако иска, коментира един потребител.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук