В Инстаграм акаунта на британското кралско семейство за първи път се появи снимка на бременната Меган Маркъл. Автор на кадъра, на който херцогинята на Съсекс позира в профил на фона на красивата природа на Роторуа, Нова Зеландия, не е кой да е, а самият бъдещ татко.

„Благодаря ви, Нова Зеландия, за най-прекрасната последна седмица от нашето пътуване. Беше ни много приятно да се срещнем с толкова приятелски настроени и удивителни новозеландци. Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия – пътуваме и разбираме колко е важен всеки един човек”, пише в текста към снимката.  

Падна огромна тайна за Меган Маркъл, грозен белег издаде каква страшна болка е преживяла! (СНИМКИ)Кадърът с бременната Меган Маркъл трогна потребителите. „Ура, снимка с коремче!”, „Колко голямо коремче”, са само част от възторжените коментари, които заваляха под кадъра.

Мегън Маркъл потъпка важно кралско правило още в първите дни на бременността!Припомняме, че новината за бременността на  съпругата на принц Хари бе обявена на 15 октомври. Букмейкърите вече приемат залози за името на бъдещото кралско бебе.

Извънредно щастлива новина от двореца Кенсингтън за принц Хари и Меган Маркъл!Бившият иконом на покойната принцеса Даяна призова съпрузите, ако се сдобият с момиче, да го кръстят в нейна чест.

Превод: БЛИЦ