Едва няколко часа са минали, откакто Меган и Хари си казаха заветното "Да" и скандалите не закъсняха. Бившата актриса бе обвинена в плагиатство и то за избора ѝ на сватбена рокля, пише "Дейли мейл". 

Журналистката Алисън Лангдън смята, че Меган е изкопирала тоалета на принцеса Мари при сватбата и с принц Фредерик през 2004.

 


Припомняме, че актрисата бе с чисто бяла рокля и с красив воал и тиара на главата. Дължината на шлейфа е по-малък от този на херцогиня Кейт заради йерархията във Великобритания. Дрехата е дело на Клеър Уейт Келър, британската дизайнерка, работеща за френската модна къща "Живанши".

Приликата със сватбената рокля на принцеса Мери обаче поражда някои обвинения. 

"Това беше принцеса Мери. Първата ми мисъл беше, че сме виждали роклята преди. Не мисля, че ще постави сватбени тенденции", коментира още журналистката.

Нестандартният начин, по който Лейди Ди присъства на сватбата на Меган и Хари (СНИМКИ)

 

Принцеса Мери облича сходна рокля, но от слонова кост за сватбата си с принц Фредерик в Копенхаген. Тя е на датския моден дизайнер Уфф Франк.

"Мисля, че е направила копие на принцеса Мери. Изглеждаше зашеметяващо, но отиде с чисто бяло. Мнозина смятаха, че може да избере слонова кост, тъй като това не беше първата й сватба", допълва Алисън.


 

 


Превод и редакция: БЛИЦ