През 2028 година хората ще се запознаят с извънземни същества. Извънземните няма да са агресивни и в плановете им не влиза завладяването на Земята. Това твърди пътешественик във времето, който се казва Ной. Това не са първите сензационни заявления на странния мъж. И тъй като голяма част от хората не вярват на думите му, той се е подложил на детектор на лъжата.

Мъжът твърди, че идва от 2030 година. По думите му, по това време светът ще започне да се променя кардинално. Хора и извънземни ще си сътрудничат много тясно.Пришълците ще ни подарят технологии, които ще променят развитието на нашия свят. Хората, от своя страна, ще научат извънземните да животновъдство и земеделие – неща, с които те не са занимавали до този момент.

Въпреки странния разказ на Ной, всяко едно от твърденията му е потвърдено от детектора на лъжата.

Пътешественикът казва още, че милиони човешки животи в САЩ ще бъдат подложени на риск заради непреодолима сила, която ще предизвика хаос в цялата страна. На картата на страната той посочва различни региони и съдейки по думите му, голяма част от Западното и Източното крайбрежие ще бъде под вода. „Това е карта от 2030 година. Тя е поразителна. От Флорида не е останало почти нищо, от Калифорния – също, всичко е под вода, всичко е напълно потопено. Това е нов век, САЩ вече не са това, което някога си били”, казва той.

Ной твърди, че разрушителните последици от глобалното затопляне са изиграли определена роля в масовата ерозия на американската брегова линия. „Всичко това се дължи на глобалното затопляне. А хората мислят, че то не е реално”, подчертава Ной.