Станаха ясни извадки от свидетелските показания на дознателката от полицията в Уфа, Русия, който обвини трима колеги полицаи в групово изнасилване, съобщават световните издания. Според данните, жената е посочила и точната продължителност на престъплението: от 22:40 до 0:30 часа.

В показанията си дознателката заявява, че е била изнасилвана "поотделно и едновременно".

"Полковник Матвеев, Галиев и Яромчук, всеки от тях поотделно, а понякога едновременно, ме изнасилиха в естествено и неестествено положение. Тримата контролираха тялото ми, управляваха го, докато един от тях ме изнасилваше през това време. Всичко това продължи от 22:40 до 0:30" е казала дознателката в свидетелските си показания.

Според информацията, жената е успяла да установи времето на престъплението, защото тя се обадила на майка си веднага щом мъжете приключили злодеянието си я освободили.

Както ви съобщихме по-рано, жертвата се е оказала дъщерята на началника на силовото подразделение на полицията в републиката. Един от заподозрените за изнасилване е началник на жертвата като според данните, в нощта на 30 октомври девойката е била нападната в сградата на отдела на Министерството на вътрешните работи в района на Уфа. Служителите на реда твърдят, че са пили алкохол в сградата на отдел "Миграция". Един от тях е извикал колежката си дознател в кабинета, където мъжете й се нахвърлили.

Сред заподозрените е 51-годишен неин началник, както и още двама полицейски ръководители на 50 и 34-годишна възраст съответно.