Австралийски пудел на име Нори стана известен в интернет заради необичайната си външност. Потребителите на мрежата твърдят, че лицето на кучето прилича на човешко лице. Това съобщава таблоидът Metro.


Стопаните на Нори - 33-годишният Кевин Хърлес и 34-годишната Тифани Нго - признават, че са свикнали с домашния любимец и вече не се изненадват от външния му вид. „Когато беше кученце, минувачите постоянно спираха и ни бомбардираха с въпроси“, спомня си мъжът. "Въпреки че това се случва по-рядко с възрастта, хората все още сравняват муцуната му с човешко лице."Нго е създала акаунт в Instagram за Нори, където публикува снимките си. Според нея коментаторите често пишат, че кучето прилича на човек. По-късно снимките на пудел се озоваха в Twitter и станаха вирусни. Двойката призна, че са доволни от популярността на домашния любимец в социалните мрежи.

"Миналата година решихме да намерим приятелка на Нори и купихме кръстоска между йоркширски териер и ши-тцу на име Боб", казва Херлес. „Човешкият вид на пудела се откроява още повече на фона на новия домашен любимец.“

Превод: БЛИЦ