Раят съществува и на Земята. Това са кътчетата, заобиколени от бял фин пясък, до които ни делят дълги полети. Вижте къде може да откриете тези местенца, в които ще се влюбите:

Four Seasons - Бора Бора (Френска Полинезия)

Four Seasons в Бора Бора дава нов смисъл на дворците със своите извънгабаритни бунгала, някои от които са над 200 квадратни метра. Всички предлагат гледка към тюркоазната лагуна, а много от тях разполагат с луксозен частен басейн.

Reethi Beach Resort (Малдиви)

Водните вили в курорта Reethi Beach Resort в Малдивите са мечтано място за онези, които желаят да избягат от реалния живот. Скрити на малък частен остров в атола Баа, тук няма да скучаете. Плажът Reethi предлага един от най-добрите рифове на Малдивите, така че да се възползвате от ежедневните 30-минутни екскурзии за гмуркане с шнорхел.

Thatch Cay Resort (Белиз)

На частен остров в Белиз Thatch Caye Resort предлага пет различни вили, всички свързани с голяма палуба с хамаци. Охладете се и пийте местната бира Belikin цял ден или изживейте малко приключение с пътешествие в близката пещера.

4 Rivers Floating Lodge (Камбоджа)

Разположен на четири часа път с кола от Пном Пен и след това на 30-минутна разходка с лодка по река Татаи, 4 Rivers Floating Lodge е отдалечен еко-курорт с луксозни вили, вдъхновени от африканските сафари палатки. Отпуснете се в елегантните шезлонги, засенчени с раирани чадъри, или се насладете на най-добрия масаж на природата под близкия водопад.

Komandoo Maldives Island Resort (Малдиви)

Не желаете да бъдете обезпокоявани от крещящи хлапета? Komandoo Maldives Island Resort е само за възрастни. Останете в някое от бунгалата, някои от които дори имат частно джакузи. Ако планирането не е силата ви, избере златен ол инклузив пакет, който включва круиз по залез слънце и едночасово спа удоволствие.

Le Taha'a Island Resort & Spa (Френска Полинезия)

Сгушените колиби в Le Taha'a Island Resort & Spa във Френска Полинезия може да изглеждат обикновени, но отвътре са луксозни. От частните палуби може да слезете директно и да потопите крака в кристално чистата вода с много цветни риби и корали. Новодошлите биха могли да изберат полинезийска церемония, която включва екскурзия с кану, таитски песни и танци и традиционна полинезийска благословия.

Adaaran Prestige Water Villas (Малдиви)

На малък коралов остров Meedhupparu, Adaaran Prestige Water Villas са обзаведени с луксозен дървен интериор, уединени слънчеви палуби и частни джакузита. Насладете се на хоризонта  и делфините, които живеят тук, или направете експедиция на острова, където ще видите екзотични, но безобидни раци, миди и дребни животни.

Punta Caracol Acqua-Lodge (Панама)

Заобиколен от синьо-зелените води край Ислам Колон в Карибите, хотел Punta Caracol Acqua-Lodge предлага двуетажни кабани с легла с 4 колони и тишина, много тишина. Като част от програмата си за устойчиво развитие, курортът е оборудван със слънчеви панели и няколко модерни енергоспестяващи технологии и такива за намаляване на отпадъците.

Song Saa Resort (Камбоджа)

Всяка от 24-те просторни вили на Song Saa разполага със самостоятелен басейн и тераса с изглед към океана, така че никога няма да искате да си тръгнете. Докато сте тук, организирайте частна йога сесия или нощен спален ритуал под звездното открито небе.

Four Seasons в Landaa Giraavaru (Малдивите)

Four Seasons разполага с общо 103 бунгала и вили, а тези над водата предлагат панорамни гледки от прозорците си, които са от пода до тавана  и имат изглед към Индийския океан и девствените бели пясъчни плажове.

Източник: profit.bg.