Туристка от Великобритания описа непоносимите болки, които е преживяла, след като се е разболяла от коронавирус в лъскав швейцарски ски курорт. Историята на Роузи Паркс от Лондон бе разпространена от The Sun.

32-годишната баровка пипнала вируса в един от най-добрите ски курорти в Швейцария Вербиер в началото на март. В мястото, където отседнала, живеели 12 души и един от тях бил диагностициран с коронавирус. Малко по-късно и Роузи разбрала, че е болна.

„Върнах се у дома в събота, 7 март. В понеделник отидох на работа, Вечерта си легнах да спя. Събудих от ужасяваща болка в гърба и бъбреците. Беше непоносимо.Нямаше положение, в  което да мога да седя, да лежа или да стоя, без да ме боли “, разказва тя.

Същата нощ вдигнала температура, която ту се вдигала, ту спадала. В четвъртък вече достигнала 40 градуса. През цялото време младата жена не можела да стане от леглото.

„Нямах болки в гърдите, само лека кашлица. Загубих обонянието и вкуса си, затова и започнах да ям по-малко”, добавя британката.

След известно време се почувствала по-добре. В момента се намира под карантина заедно със съпруга си, при когото също се появили симптоми на коронавирусната инфекция.

Превод: БЛИЦ