Свикнали сме да следим как изглеждат останалите хора, какво правят за да бъдат красиви и какви резултати постигат. Някои са получили много от природата, а други трябва доста да работят над себе си, за да влязат в „пантеона на боговете”. Известно е, че много жени се опитват да се коригират с помощта на пластичната хирургия, увеличават си гърдите, слагат силикон в устните и какво ли още не. Трудно е да се повярва, но има и такива, които искат по-малки гърди и ги намаляват, недоволни, че са надаренни в повече. Например – известната руска красавица, звездата от Инстаграм Алена Водонаева. Тя често радва феновете си в мрежата с пикантни снимки, а неотдавна показа фотографии, които правени, когато е била на 16 години. Забелязва се, че още тогава гърдите на Алена са били с внушителни размери. Намериха се и такива, които се възмутиха, че още тогава тя е прибягнала до пластика. Самата Водонаева признава, че има проблеми с бюста си и разкрива, че той й причинява много неудобства. Затова и наскоро тя разказа, че иска по-малки гърди. Нещо повече – Алена е решила да намали бюста си още преди края на тази година и вече е намерила правилния хирург. И все пак – насладете се и отсъдете сами, има ли нужда Алена от тази пластична операция:
Известно е, че много жени се опитват да се коригират с помощта на пластичната хирургия, увеличават си гърдите, слагат силикон в устните и какво ли още не. Трудно е да се повярва, но има и такива, които искат по-малки гърди и ги намаляват, недоволни, че са надаренни в повече. Например – известната руска красавица, звездата от Инстаграм Алена Водонаева.


 
Тя често радва феновете си в мрежата с пикантни снимки, а неотдавна показа фотографии, които правени, когато е била на 16 години. Забелязва се, че още тогава гърдите на Алена са били с внушителни размери. Намериха се и такива, които се възмутиха, че още тогава тя е прибягнала до пластика.


 
Самата Водонаева признава, че има проблеми с бюста си и разкрива, че той й причинява много неудобства. Затова и наскоро тя разказа, че иска по-малки гърди. Нещо повече – Алена е решила да намали бюста си още преди края на тази година и вече е намерила правилния хирург.
 
И все пак – насладете се и отсъдете сами, има ли нужда Алена от тази пластична операция: