Дъщерята на милиардера Владимир Потанин Анастасия се ожени за танцьора Артьом Кручин. Избраникът е десет години по-млад от нея.
За съпруга на Анастасия е известно не твърде много - той е на 24 години, танцьор е и преподавател по спортни и бални танци. Самата Анастасия също обича спорта и дори е шампион на Русия и света в аквабайк.Сватбата на Анастасия Потанина и Артьом Кручин е била на Лазурния бряг. Видеото от сватбата бе споделено от приятелката на булката Екатерина Толокнова на страницата й в "Инстаграм".

Съобщава се, че булката е била доведена до олтара от баща му, а гостите на сватбата са били забавлявани от известни имена от руския шоубизнес.В края на тържеството гостите получиха огромна торта на шест реда, приготвена от френски сладкари.Ярък финал на празника са били фойерверките в чест на младоженците.Според приблизителни изчисления цялата церемония по сватбата струва около 10 млн. долара, което едва ли ударило по джоба Владимир Потанин, чието състояние се оценява на 15 милиарда долара.

Превод и редакция: БЛИЦ