Предаването на Канал 4 - Open House: The Great Sex Experiment (Отворена къща: Най-големият секс експеримент) видя една двойка да участва в оргия с 18 души в пикантни сцени.

По време на епизода в четвъртък (8 юни), майката на пълен работен ден Кърсти и нейният партньор от осем години Том се присъединиха към секс риалитито, за да видят дали тя споделя неговото сексуално увлечение и към мъже, и към жени.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Нещата се нажежиха много бързо през първата вечер, когато 28-годишната Кърсти се присъедини към други три други момичета и в крайна сметка „облиза първата си вагина“, съобщава Daily Star.

„Аз съм като девствена и да интимнича с момиче ме развълнува, защото е като да получиш нов вкус на сладолед“, сподели тя по-рано.

Междувременно Том прекара известно време в леглото с друг мъж, което било „абсолютно фантастично“ и потвърди, че той е „определено бисексуален“.

Двойката реши да се присъедини към интимно парти за втората си вечер от престоя.

Но скоро всичко излезе от рамките, когато някой предложи партито да се премести в спалнята и всичко завърши с оргия с 18 души.

Но едно нещо, за което зрителят се интересуваше, беше кой ще разчисти бъркотията след това.

Един жена туитна: „Съжалявай за човека, който пере на следващия ден!“

Междувременно друг зрител написа: „Не, да влезеш по средата на оргия е лудост. Това е истински стрес.“

Кърсти се съгласи, но по-късно призна: „Премина от парти сценарий, който наистина ми хареса, направо в секс сценарий, който все още не съм сигурна дали се чувствам комфортно.

„Но не искам да съм от хората, които като погледнат назад и да си помислят „може би трябваше да направим това“. Мисля, че трябва да направя крачката и да разбера кои сме ние.“

Кърсти сподели целувка с Оливия, след което покани съпруга си да се присъедини.

"Щастлив край, коментира Том първото им преживяване и допълни: "Мисля, че тази вечер просто укрепва връзката ни."

А Кърсти коментира: "перфектен сценарий", добавяйки: "Хубаво е, че бяхме там един за друг. Тази вечер е голям крайъгълен камък в нашата връзка, просто отвори толкова много врати."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук